Stacks Image 1028
Photo Picturam is een groep van fotografen die zich toelegt op het bewerken van foto’s tot schilderijen, het creëren van fotocomposities en surrealistische foto's.

Stacks Image 53
Xavier van Suetendael heeft de smaak te pakken om van foto’s mooie schilderijen te maken. Xavier is als lid van fotokring Krysto WIjnegem een ervaren amateurfotograaf. Het fotoschilderen biedt nog meer de mogelijkheid tot creativiteit. Ook het doorbreken van typische regels voor inkaderen en presenteren van werken draagt zijn signatuur.

Contact: xavieke@hotmail.com
Stacks Image 60
Vicky Wackenier is lid geweest van verschillende fotoclubs en ook van fotokring Krysto WIjnegem. Geïnspireerd door fotoschilderwerken van Wilfried is ze aangezet tot het beginnen met fotoschilderen. Vicky zoekt uit wat met deze digitale schildertechniek mogelijk is.

Contact: vicky.wackenier@icloud.com
Stacks Image 65
Ronny Boey, voorzitter van Photo Picturam, vermaakt zich met fotografie, fotocompositie en fotoschilderen. Het vormt een welgekomen verstrooiing voor de drukte van de professionele bezigheden. Clubwedstrijden en tentoonstelling zetten aan tot het maken van werken.

Contact: fotorboey@telenet.be